De Voetstap

 

Pedicuresalon De Voetstap is gelegen nabij het centrum van Houten. De salon wordt met veel enthousiasme gedreven door Gea, de eigenaresse. Zij is al jaren actief in Houten als pedicure. In 1991 behaalde zij haar diploma voor het uitvoeren van het Voetverzorgingsbedrijf, daarnaast behaalde zij veel certificaten, waaronder de diabetische en reumatische voet, orthesiologie en nagelbeugeltechniek.

 

 

 

 

De salon is aangesloten bij Provoet, een landelijke organisatie voor de voetverzorger/pedicure. Tevens geregistreerd bij Procert, het kwaliteitsregister voor de pedicure.

 

Wat betekent een Lidmaatschap bij ProVoet:

 

- Voldoen aan opleiding en exameneisen door de organisatie gesteld

- Bijblijven op vakgebied door nascholing en vakliteratuur

- Bezoeken van beurzen, congressen en studiedagen op vakgebied

 

Pedicuresalon de Voetstap is in al die jaren een begrip geworden in en rondom Houten en bij vele van U beter bekend als “De Voetstap”. Hygiëne, aandacht, zorg en het nemen van tijd voor uw voeten staan hoog boven aan het lijstje. 

De site is tot stand gekomen uit de passie voor het ambacht pedicure en voornamelijk gericht op het informeren van belangstellenden over het belang van voetverzorging, met welke voetproblemen de pedicure in aanraking komt, wat de mogelijkheden zijn, hoe u thuis zelf uw voeten kunt verzorgen en heel, heel veel meer informatie.

 

Namens “De Voetstap": veel plezier op deze site…