Disclaimer

 

 

 

Disclaimer: De inhoud van deze website is hoofdzakelijk gericht op het geven van uitleg en informatie. Adviezen die worden gegeven op de website mogen nooit ter vervanging dienen van een behandeling door een arts. Bij voetklachten of voetaandoeningen dient u altijd te rade te gaan bij een arts voor diagnose en/of onderzoek. De redactie (eigenaar van de site) wijst iedere verantwoording af door gebruik en/of eventuele verkeerde interpretatie van de gegeven informatie.

 

Link deelnemers: Voor alle in deze site opgenomen links geldt dat deze met toestemming zijn geplaatst. De organisaties achter de links zijn persoonlijk door de eigenaar van deze site benaderd met de vraag om medewerking aan deze site.

 

         © Copyright 2005-2018     

 

Alle rechten voorbehouden: Voor alle tekst en foto's op deze website geldt een copyright. Alle foto's die op deze website zijn gebruikt, zijn gemaakt door de eigenaar van deze site. Foto's en tekst mogen niet worden gekopieerd dan wel verveelvoudigd of in enigerlei andere vorm worden openbaar gemaakt zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website.

 

Als foto's beschikbaar zijn gesteld door derden, wordt dit vermeld op de betreffende pagina.

 

 

WEBMASTER: Heeft u problemen met deze website? Zijn er pagina's die niet openen? Of zijn er hyperlinks die niet meer werken? Laat het weten via de Contact pagina.